Σημαντικό!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το site μας χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σημαίνει ότι αποδέχεστε να λαμβάνετε cookies από τον ιστότοπο αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα | OK
Phone orders 210 42 26 213 & 210 59 82 456 |
100% Satisfaction or your money back
Αν το προϊόν που αγόρασες δεν σου κάνει, στο αντικαθιστούμε με άλλο ή σου επιστρέφουμε τα χρήματα.
No Credit Card required. Pay upon delivery
Στο Terramare δεν χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα, μπορείς να πληρώσεις απευθείας τον courier στην παραλαβή του δέματος.
Free shipping with orders over 100€
Δείτε τους όρους & τις προϋποθέσεις.
Lowest Price
Guarantee!

Αποστολή & Παράδοση

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αποστολή εμπορευμάτων γίνεται:

1. Αυθημερόν: Ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο και μόνο τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή), εξαιρούνται οι αργίες. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα προϊόντα με την ένδειξη " WEB ONLY ". Η παράδοση γίνεται αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 11:00πμ  και την επόμενη εργάσιμη για παραγγελίες μετά τις 11:00πμ. Δείτε τις περιοχές εξυπηρέτησης Αυθημερόν εδώ.

2. Εντός Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

3. Εκτός Αττικής (πόλεις) : Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

4. Απομακρυσμένοι ή δυσπρόσιτοι προορισμοί (μεγάλη απόσταση από πόλεις): Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier Γενική Ταχ/κη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία.

5.Εκτός Ελλάδος στέλνουμε προς Κύπρο και Βαλκάνια, κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης.

Εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις καθυστέρησης όπως: κακές καιρικές συνθήκες, αργοπορία παράδοσης από τους αντιπρόσωπους,στην περίπτωση απεργιών κ.λ.π.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ως "κιλά" στις μεταφορές θεωρείται το μεγαλύτερο εκ των ακόλουθων 2 μεγεθών :κιλά βάρους ή "κιλά" όγκου (βρίσκονται από τον ακόλουθο τύπο:Όγκος δέματος σε εκατοστά(Πλάτος x Ύψος x Βάθος) / 5000 = Ογκομετρικά κιλά)

Η χρέωση της αποστολής είναι ως ακολούθως:

Αττική αυθημερόν : 0-2 κιλά € 4.50, 2-20 κιλά + € 0,60 για κάθε επιπλέον κιλό, χρέωση εμβαστικών (μόνο για εξόφληση με αντικαταβολή) € 2,00.
Αττική standard : 0-2 κιλά € 2,20, + € 0,70 για κάθε επιπλέον κιλό, χρέωση εμβαστικών (μόνο για εξόφληση με αντικαταβολή) € 2,00.
Υπόλοιπη Ελλάδα : 0-2 κιλά € 3.50, + € 0,80 για κάθε επιπλέον κιλό, χρέωση εμβαστικών (μόνο για εξόφληση με αντικαταβολή) € 2,00.


Για αγορές αξίας από 100€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες συνολικού βάρους έως 10kg. Οι αποστολές Αυθημερόν εξαιρούνται της δωρεάν προσφοράς.

- Για αποστολές μεγαλύτερου βάρους των 10kg, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4226213, για να σας προτείνουμε τον πιό οικονομικό τρόπο μεταφοράς στον χώρο σας.
- Απο τις αποστολές εξαιρούνται οι  αναγομώσεις στις φιάλες υγραερίου.

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος (Κύπρος-Βαλκάνια) η αποστολή γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική courier. Το ελάχιστο κόστος είναι 18,00€ δέμα βάρους 2 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό. Απαραίτητη προϋπόθεση η παραγγελία να εχει εξοφληθεί.

Subscribe to our newsletter and get

Enter your email address to receive special offers and promotions.